til AloeVeraHuset og AloeVeraBilen

Personlig levering lige til døren, levering samme dag ved bestilling inden kl. 12.00 og fragtfrit ved køb over kr. 750,00. Dette gælder på hele Sjælland.

Her kan du få information om de fantastiske Aloe Vera produkter fra Forever Living Products.

Du kan se alle produkterne og læse om dem under fanebladet Produkter.

SÅDAN BESTILLER DU:

Du kan bestille varer ved at ringe, sende en mail, en sms eller blive oprettet som kunde i min webshop, hvor du kan handle direkte på nettet.

Levering på Sjælland:

Du er altid velkommen til at afhente varene, men da jeg sætter stor pris på den personlige kontakt og service, kommer jeg for det meste selv ud med varene. Denne service er gratis når du køber for over kr. 750,00 og koster kun kr. 75,00 ved køb under kr. 750,00. Ofte kan du så få leveret allerede samme dag, eller dagen efter, alt efter hvad tid på dagen du bestiller. Jeg strækker mig meget for at du kan få leveret samme dag.

Levering i resten af Danmark:

Her vil det være nødvendigt at sende varerne med GLS eller Post Danmark. Dette koster henholdsvis kr. 75,00 Køber du for over kr. 750,00leverer jeg dog altid fragtfrit.

Hvis du ønsker at se priserne på produkterne, kan du blive oprettet som kunde i min webshop eller du kan få tilsendt en prisliste på mail.

Du kan også blot sende en forespørgsel på mail, så svarer jeg tilbage med prisen.

Ønsker du at blive oprettet som kunde i min webshop, skal du blot sende en mail. Jeg skal bruge navn, adresse, e-mail og telefonnummer/mobilnummer. Du vil snarest herefter modtage en bekræftigelsesmail, hvor du også kan deltage i en konkurrence.

Min mail adresse og mobilnummer finder du under fanebladet Kontakt.

Jeg håber du får en god oplevelse på min hjemmeside.

Da jeg er sikker på du vil blive glad for produkterne, som har en meget høj kvalitet, tilbyder jeg hele 90 dages fuld returret på produkterne. Med fuld returret, mener jeg faktisk, at du kan bruge hele indholdet og stadig få pengene tilbage.

JEG ØNSKER AT ALLE KUNDER ER TILFREDSE!

Kunne du tænke dig at høre nærmere om produkterne og kan du samle mellem 4 og 10 personer til et homeparty/produktpræsentation, kommer jeg gerne hjem til jer eller I er velkomne hos mig. Der vil altid være en vært/værtinde gave. Hvilken vil afhænge af aftenens salg, men jeg kan love at den altid er flot.

Du har også mulighed for selv at blive forhandler, hvor du har mulighed for en ekstra indtægt. Jeg afholder meget gerne en præsentation af produkterne samt forretningen.

Link til Fødevarestyrelsens kontrolrapport:

http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=506969

 

Med venlig hilsen

 

Helle Zeymer

Selvstændig forhandler

Forever Living Products

Lær Forever at kende

Forever findes i omkring 150 lande i alle verdensdele og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe vera. Forevers produkter sælges af selvstændige forhandlere. Som selvstændige bestemmer de over deres egen tid og derigennem også deres indkomst. At arbejde med Forever giver mulighed for udvikling, spændende udfordringer og karrieremuligheder.

Nye muligheder

Vi valgte vores arbejde med hjertet – og forandrede samtidigt vores liv. Her kan du se en film om, hvordan det er at arbejde med Forever.

Vores produkter

Ja, vi indrømmer det. Vi er sindsygt stolte over vores produkter. Vil du vide hvorfor? Se filmen her.

Aloe Vera